Onderhoud en reparatie

U wilt een auto waar u op kunt vertrouwen, altijd en overal. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen bij Autobedrijf Neplenbroek in Diepenheim kunt u nare verrassingen onderweg voorkomen.

 

APK-keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

 

Is het weer bijna tijd voor de tijd APK-keuring van uw auto? Plan vandaag nog online uw afspraak in. Onze APK-prijs is vanaf €39,95. Dit is incl. BTW en afmelden. Ook voor de wettelijk verplichte roetmeting of EOPBD-test rekenen wij géén extra kosten.

 

Garage Neplenbroek

 

Onderhoud

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn? Dan krijgt u vooraf een prijsopgave. Wanneer u uw auto bij ons in onderhoud heeft, kunt u gratis gebruik maken van een leenauto of leenfiets!

 

Combineer de APK met een onderhoudsbeurt

U kunt er voor kiezen om uw APK-keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Ideaal, want dit bespaart u tijd en geld. Wanneer u de APK met een onderhoudsbeurt combineert, is de APK gratis!

 

Onderhoud aan uw lease auto

Autobedrijf Neplenbroek is gecertificeerd als officieel Lease Service Center. Zo hoeft u met uw leaseauto niet meer naar een garage ver uit de buurt, maar kunt u gewoon langskomen bij ons. U heeft bij ons de zekerheid dat u voor onderhoud en service een uitstekende kwaliteit kunt verwachten. En dat de gehele afhandeling met uw leasemaatschappij door ons geregeld wordt. Geen omkijken, wel zekerheid!